Welkom bij Tienda Events!

Wij zijn het enthousiaste trio Jesse, Kristof en Thomas. In 2015 startten we Tienda Events vanuit onze gezamenlijke passie voor (het organiseren van) feesten. Wij staan garant voor professionaliteit én jovialiteit. U krijgt van ons dan ook een kwalitatieve en persoonlijke service voor elk feest dat u wilt organiseren. Het enige dat u hoeft te doen, is: eten, drinken, lachen en genieten! Wij steken met veel plezier onze handen uit de mouwen om uw event vlekkeloos te laten verlopen. Vanzelfsprekend werken wij op maat, in functie van uw event, en doen we er alles aan om uw wensen concreet te maken. Dankzij ons totaalconcept kunnen we elk evenement nét dat tikkeltje meer geven. We bouwen op met eigen materiaal en werken met de grootste zorg aan elk feest.

De beste service

Ons supergemotiveerd team staat 24/24 en 7/7 paraat, klaar om u van de beste service te voorzien. Kwalitatieve producten, competitieve prijzen en een persoonlijke aanpak is onze garantie. Dat u zorgeloos kunt genieten, is ons motto.

Offerte op maat?

 Laat ons vrijblijvend weten welk feest u wilt organiseren. Wij geven u graag het gepaste advies en kijken ernaar uit u te ontmoeten! Wij staan ook voor u klaar als u extra vragen of opmerkingen hebt.

Onze tenten

Bekijk ons assortiment hoogkwalitatieve tenten en kies welke tent het best bij uw event past.

Advies nodig?

Hebt u graag begeleiding bij het kiezen van de juiste tent? Wij gidsen u graag door ons (full-service) assortiment.